Отидете към основна версия

10 490 8

TIR-аджиите са изправени пред ново предизвикателство: Приготвяне на чай с камион (ВИДЕО)

  • tir-
  • чай-
  • майсторско управление

Трябва да се движите на заден ход, за да поставите пакетче чай, вързано за камион, в чаша вода

Шофьор на TIR засне видео с необичаен трик и неочаквано придоби огромна популярност в интернет. Според 49-годишния Йохан Гротебур от Нидерландия, той е заснел видеото с приятел „за шега“ и е бил изненадан, като намерил хиляди коментари под него още на следващия ден.

Шофьорът на камиона успява да вкара торбичка чай, която е вързана за габаритната светлина, в чаша с вода. Шофьорът управлява камион с дълго ремарке и се движи назад, което още повече усложнява задачата. Когато торбичката с чай се позиционира точно над чашата, водачът спуска окачването.

Според Гротебур, така нареченото „предизвикателство за чаени торбички“ произхожда от Финландия и е много популярно сред шофьорите на камиони. Причината обаче Йохан да бъде толкова популярен е, че управлява дълъг 25-метров камион.

„Това е едно от най -големите превозни средства на пътя. Мисля, че затова видеото стана толкова популярно. Камионът ми е с дължина 25.25 метра, което е много по -дълго от обикновения камион за дълги разстояния“, казва Гротебург. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.

Свързани новини