Last news in Fakti

4 Август, 2021 10:40 10 444 8

TIR-аджиите са изправени пред ново предизвикателство: Приготвяне на чай с камион (ВИДЕО)

  • tir-
  • чай-
  • майсторско управление

Трябва да се движите на заден ход, за да поставите пакетче чай, вързано за камион, в чаша вода

TIR-аджиите са изправени пред ново предизвикателство: Приготвяне на чай с камион (ВИДЕО) - 1

Шофьор на TIR засне видео с необичаен трик и неочаквано придоби огромна популярност в интернет. Според 49-годишния Йохан Гротебур от Нидерландия, той е заснел видеото с приятел „за шега“ и е бил изненадан, като намерил хиляди коментари под него още на следващия ден.

Шофьорът на камиона успява да вкара торбичка чай, която е вързана за габаритната светлина, в чаша с вода. Шофьорът управлява камион с дълго ремарке и се движи назад, което още повече усложнява задачата. Когато торбичката с чай се позиционира точно над чашата, водачът спуска окачването.

Според Гротебур, така нареченото „предизвикателство за чаени торбички“ произхожда от Финландия и е много популярно сред шофьорите на камиони. Причината обаче Йохан да бъде толкова популярен е, че управлява дълъг 25-метров камион.

„Това е едно от най -големите превозни средства на пътя. Мисля, че затова видеото стана толкова популярно. Камионът ми е с дължина 25.25 метра, което е много по -дълго от обикновения камион за дълги разстояния“, казва Гротебург. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 драйвър

    12 6 Отговор
    хе, това всеки тираджия на територията ще го направи! даже и мляко ще добави, по английски.
  • 2 Тираджията

    4 7 Отговор
    Лесно е!
  • 3 И един мармот...

    16 9 Отговор
    Фейк, хаха ! Водата вече е оцветена, торбичката мокра, а клипа заснет и пуснат отзад напред хаха

    Коментиран от #7, #8

  • 4 Механик

    6 8 Отговор
    Ако това е вярно, то само е потвърждение на това, че човек е невероятен умелец и абсолютен кретен едновременно.
    Ако човешките способности се мобилизират за добри и полезни неща, на земята ще е рай. Ама не, Ние така не искаме. Ние се борим с "климатичните промени" и ще минаваме на електрички, за това пък бойни кораби и самолети правят учения и цапат като за последно. А тоя майстор на волана, изхвърля сажди, за да мушка чайчета е пластмасови чашки, които след това не пие, а изхвърля. И то с мисли за чиста природа, понеже е "отговорен" европеец, а не като нас, див селянин.
  • 5 КАТ

    5 0 Отговор
    Браво. Трябва да се въвете в изпита за категория DE. Само че това докато стане, изкуственият интелект ще замени тираджиите, а те самите ще си седят в къщи и ще поркат.........чай.
  • 6 ✔️Pompev ®️

    0 3 Отговор
    Га ги пуснаха 25ите там бе, само и в Сцандинавиета ги имаме
  • 7 Дрън-дрън

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "И един мармот...":

    Не забеляза ли как първоначално торбичката се закачи за ръба на чашата, а след това цопна във водата рязко. Как това може да стане при издърпване на торбичката нагоре и пускане на клипа на обратно?
  • 8 Той

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "И един мармот...":

    Не видя ли светлините за задна на камиона?