Отидете към основна версия

6 017 13

Android 13 е вече тук

  • android-
  • android 13

Първата версия на операционната система е достъпна само за разработчици

Първата стабилна версия на Android 12 бе представена едва преди няколко месеца, а от Google вече са почти готови с Android 13 и разпространиха първата му версия. Тя е достъпна единствено за разработчици, а повече хора ще могат да изтеглят новата операционна система едва през април, когато ще видим и първата бета версия, достъпна за всички. Във втората половина на годината, най-вероятно около август или септември ще видим и финалната версия, която ще е предшествана от няколко стабилни версии през летните месеци.

Промените, които операционната система ще претърпи ще засегнат сериозно поверителността и сигурността на потребителите, която се превърна в основна тема на разговор през последната година. От Google ще защитят повече потребителите и техните данни, както и ще дадат избор за това каква част от данните им да бъдат споделяни с приложенията и каква не.

Разбира се, промени ще има и по цялостната визия на операционната система, нови икони и теми ще са част от визуалните новости, които потребителите ще забележат, както и цялостният интерфейс.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини