Отидете към основна версия

3 971 6

Първи април отмина, но шегите с Apple продължават

  • apple-
  • apple tv-
  • tvtv-
  • първоаприлска шега

Несъществуваща докинг станция tvTV работи с устройството Apple TV

Какво представлява новата джаджа? Миниатюрен 7" x 7" куб с HD екран и с възможност за накланяне до 45 градуса. Звучи интересно? Но това не е всичко! Мини телевизорът има собствен източник на звук, но ако желаете, можете да увеличите силата на звука на устройството, като свържете HomePod високоговорители.

Такава станция бе предложена за цена от 499 долара и определено желаещи за нея не липсваха. Как работи обаче въпросното устройство? В tvTV има малка ниша, където се поставя Apple TV, като тя съдържа всички необходими конектори. След това, както обикновено, свързвате Apple TV към мрежата, като по този начин стартирате не само стрийминг устройството, но и докинг станцията.

Както се оказа обаче, това предложение е само една продължителна първоаприлска шега, но много публикации приеха новината за чиста монета. А сега ние разказваме и разсейваме митовете. Организаторът на сайта за шеги Twelvesouth благодари на всички потребители, които са искали да закупят несъществуващият продукт.

Както отбелязаха от шегаджийския сайт, от Apple вече знаят, че много читатели харесаха идеята за tvTV. „Знаем, че tvTV за Apple TV изглежда примамливо, но няма да добавяме този епичен продукт към нашата гама (все още).“ - бе официалното изявление от компанията.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.

Свързани новини