Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 13:28 2 795 13

С какво ще ни изненада Apple напролет

  • apple-
  • imac pro-
  • iphone-
  • se-
  • 5g

Анализатор на Bloomberg разказа каква ще е следващата модификация на iMac Pro (2022)

С какво ще ни изненада Apple напролет - 1

Водещият експерт на агенцията Bloomberg, Марк Гурман продължава да разкрива подробности за предстоящото пролетно представяне на Apple. Събитието, според експерта, трябва да се проведе през март или април тази година, като освен третото поколение евтини смартфони iPhone SE с 5G, на презентацията ще бъде показано и следващото поколение компютри iMac.

Следващата аналитична бележка на Гурман е посветена на бъдещия iMac Pro (2022) и говори за очакваните промени в дизайна на компютрите и актуализирането на техническите им параметри.

Според информацията, новият iMac Pro (2022) ще използва дизайн, подобен на базовия iMac, захранван от процесори Apple M1. Компютърът ще получи екран с диагонал 27 инча. В същото време анализаторът смята, че Apple ще намали разнообразието от цветове за корпуса на компютъра и ще направи iMac Pro "по-официален". Предполага се, че екранът може да получи мини-LED матрица с честота на опресняване от 120 Hz.

Анализаторът на Bloomberg също така предположи, че iMac Pro (2022) ще бъде пуснат в няколко версии, които ще се различават по процесори (M1 Pro или M1 Max), количеството RAM и постоянната памет. Заедно с iMac Pro (2022) и iPhone SE с 5G, Apple планира да покаже актуализираните слушалки AirPods Pro 2, процесорите Apple M2 и актуализирани модели на таблета iPad Air - всичко това на пролетното представяне.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bmw

    5 1 Отговор
    С цени.

    Коментиран от #2

  • 2 Този

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Bmw":

    С цени достъпни за средностатистическия гражданин на развита западна държава.... Не са ни виновни от Апъл, че сме скъсаняци
  • 3 не ре бе

    2 3 Отговор
    С цени, подходящи за държави отвъд Желязната завеса.
  • 4 :))))

    5 0 Отговор
    Нищо не може да ме изненада освен ако постъпят честно спрямо потребителите си. Цената при тях само ще расте

    Коментиран от #6

  • 5 Чеди

    5 0 Отговор
    Престъпници
  • 6 Този

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от ":))))":

    Дай пример където цената намалява, моля!!!

    Коментиран от #7

  • 7 :)))

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Този":

    Ще кажа само, че Apple направиха цените на драстично на 1000$+ от там нататък коментара е излишен. Дано схвана какво имах в предвид
  • 8 практиката

    1 9 Отговор
    Един MacBook Air е по-евтин от скъпите лаптопми на колегите ми, но M1 процесорът ги прави смешни. 2200 струва макчето, а техните са повече. Хем по-бързо, хем по-евтино, удобно, приятно, красиво. На тях все нещо не им работи, а аз постоянно ги бъзикам "вземете си нормален компютър".
  • 9 crqk

    6 0 Отговор
    Аз пък бъзикам дъщерята на шефа и все я питам що не си ползва епълския лаптоп :). Все ме поглежда с присвити очи, защото се ядосва, че с него "неставало". И вярно не става нищо , че е с м1 чипа, и нямаше да я дразня ако не беше предубедена след като и обясних, че няма да и върши работа още преди да го купи. Разбира се на членове на "шефските семейства" акъл не се дава , те знаят всичко и най-добре как става и как се прави и вярват сляпо (в случая марката) .Ама те са фрашкани с пари няма какво да ги мисля. А, за кое не става е за домашно, и чакам предположения :)))))))!!!!!

    Коментиран от #10

  • 10 бегай бе

    0 4 Отговор

    До коментар #9 от "crqk":

    Кое не ставало, бе, я дай пример, лъжец такъв. Всичко става! На Уондоус трябва да си купувате програми за какво ли не, а на Мак всичко е вградено.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 crqk

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "бегай бе":

    Не съм лъжец, но понеже сте разбирачи ...чакам отговорите на домашното :). До сега не чух такива
  • 12 crqk

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "бегай бе":

    Аре бе, вградения ?! Значи, работя на място където са необходими инсталирани EPC-та за различни марки автомобили ( леки и тежкотоварни ). 12000 лв са дадени само за Texa диагностика с годишен абонамент 2000лв. отделно за Бош няма да говоря! Шефовете решили, че щом е продук на Apple (и те като вас) всичко ще е тип топ и в крайна сметка какво се оказва? 1. Не се заинтересоват от системни изисквания видели , че имало приложения за iphone, ама си нямат на идея, че приложението е 1% от това, което може да се прави с диагностиката и, че трябва задължително инсталиран софтуер на PC (несериозна некомпетентност). 2. Операционната система на Apple е доста ограничена. И това е само в тая сфера , нека не изброявам още какво не може да се прави ! И тук не говоря , чe параметрите са проблем (с изключение на m1 чипа , но и тук е отделен въпрос) то тия програми и на 10 годишен компютър ще вървят. За това казвам, че за сега единствената истинска OS (ЗА СЪЖАЛЕНИЕ) е Windows. Мразя лъжата!
  • 13 crqk

    5 0 Отговор
    А така ви искам - 10 дена мълчание, понеже сте отворковци големи :) те такива ви обичат от гнилите.Да си давате паричките, уж получавате the best of the best