Last news in Fakti

8 Април, 2022 16:03 3 962 6

Първи април отмина, но шегите с Apple продължават

  • apple-
  • apple tv-
  • tvtv-
  • първоаприлска шега

Несъществуваща докинг станция tvTV работи с устройството Apple TV

Първи април отмина, но шегите с Apple продължават - 1

Какво представлява новата джаджа? Миниатюрен 7" x 7" куб с HD екран и с възможност за накланяне до 45 градуса. Звучи интересно? Но това не е всичко! Мини телевизорът има собствен източник на звук, но ако желаете, можете да увеличите силата на звука на устройството, като свържете HomePod високоговорители.

Такава станция бе предложена за цена от 499 долара и определено желаещи за нея не липсваха. Как работи обаче въпросното устройство? В tvTV има малка ниша, където се поставя Apple TV, като тя съдържа всички необходими конектори. След това, както обикновено, свързвате Apple TV към мрежата, като по този начин стартирате не само стрийминг устройството, но и докинг станцията.

Както се оказа обаче, това предложение е само една продължителна първоаприлска шега, но много публикации приеха новината за чиста монета. А сега ние разказваме и разсейваме митовете. Организаторът на сайта за шеги Twelvesouth благодари на всички потребители, които са искали да закупят несъществуващият продукт.

Както отбелязаха от шегаджийския сайт, от Apple вече знаят, че много читатели харесаха идеята за tvTV. „Знаем, че tvTV за Apple TV изглежда примамливо, но няма да добавяме този епичен продукт към нашата гама (все още).“ - бе официалното изявление от компанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Все тая

    4 12 Отговор
    Шегуват се с Апъл, защото завиждат. После от тях ще копират.

    Коментиран от #2

  • 2 Механик

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Все тая":

    ПонежИ си модерИн, та да ти кажа, че няма дума в английския, която се произнася "Апъл".
    Това първо, а второто е, че не мога да схвана как може някой човек да е безпаметен фен на определена марка. Тук не визирам само въпросната. И третото е, че не виждам какво може да ви кефи в един малък телевизор, който се завира в по-голям такъв и който трябва да свържеш с друга джаджа, че да получиш нещо що-годе гледаемо и чуваемо.
    п.п.
    Когато произнасяш "ябълка" на английски, то настройваш устата си да каже "А", а произнасяш "Е".

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Aлфа Bълкът

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    НОКИА ДО ГРОБ! ЕДИН ДЕН ОТНОВО ЩЕ СМЕ НА ВЪРХА! ЕДНО ВРЕМЕ КАТО ВИДЕХМЕ НЯКОЙ GSM САМСУНГ И МУ СЕ СМЕЕХМЕ!
  • 4 Художник

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    По-добре Апъл от Епъл.
    Има фенове на Икея, на Бакхаус, на постмодернизъм, на брутален минимализъм и определено на водачите от десетилетия във сферата на информационния дизайн, интерашкън дизайн, Human Computer Interaction, Usability, информационна архитектура, Графичен дизайн - Апъл. Питай дизйанерите, дали си фенове на Апъл или на Гугълските шитни.
  • 5 От село

    4 0 Отговор
    Само марката ли им е смешна?
    Цялата страна им е смешна
    Но по смешни са хората който си мислят че епъл са номер 1 като
  • 6 КонТрол

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Когато един англоговорящ каже ЪГЪЛ тогава и ние ще говорим като тях.