Отидете към основна версия

2 853 6

BMW XM пристигна по изключително ефектен начин в Америка (ВИДЕО)

  • bmw-
  • xm-
  • реклама-
  • m-
  • times square

Рекламата бе направена на Таймс Скуеър

Преди два дни BMW представи своя супер кросоувър XM, който дебютира онлайн в повечето части на света. Освен чрез онлайн снимки и видеа, компанията избра и друг ефектен начин по който да презентира своето ново попълнение в САЩ. В официалния профил на марката в TikTok бе публикувано видео на което се вижда рекламно пано на популярния Таймс Скуеър в Ню Йорк.

Рекламният екран е разположен върху ъглова сграда, а маркетинг специалистите на BMW са се погрижили това да е в тяхна полза, създавайки интересно 3D видео при което се създава усещането, че колата наистина се движи по ръба на сградата. Видеото е дълго едва няколко секунди и ни показва кратка обиколка на XM, което излиза и след това се прибира в гараж.

@bmwusa X meets M in the ultimate unveiling in Times Square. #BMWXM. #cartok #timessquare #billboard ♬ original sound - BMW USA

Припомняме, че XM дебютира в сряда с мощност от 652 конски сили при стандартната модификация и 748 конски сили при версията Label Red. Това е първата М кола с електрифицирано задвижване и освен на 4.4-литровият бензинов осмак, всъдеходът разчита и на електромотор.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини