Отидете към основна версия

6 562 10

Volkswagen се вслуша в клиентите си

  • vw-
  • volkswagen-
  • волан-
  • бутони-
  • клиенти

Компанията ще върне физическите бутони на волана

Volkswagen показа, че мнението на клиентите е важно и ще направи стъпка назад, като върне предпочитана функция в автомобилите си. Става въпрос за физическите бутони на волана, които преди 3 години отстъпиха своето място на сензорни контроли от двете страни на кормилото. Компанията бе една от първите, които въведе тази функция и със сигурност е първата, която се връща обратно и премахва тази технология.

Новината за това бе съобщена лично от Томас Шафер, който сподели това в социалната мрежа Linkedin. Той обяви, че компанията избистря портфолиото и дизайна си и в същото време опростява управлението на автомобилите. Именно в тази връзка компанията връща физическите бутони на волана. Изказването завършва с това, че ходът е предприет с вслушване в това което клиентите искат.

Вероятно първият автомобил, който ще получи промените в тази насока ще бъде новият Golf или по-точно фейслифтът на модела от 2018 година. Очакваме той да се появи през следващата година и макар да върне физическите бутони на волана, то някои клиенти все още ще искат тази операционалност да се появи отново на централната конзола, контролите на климатичната система и други.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 24 гласа.

Свързани новини