Отидете към основна версия

2 522 7

Apple започна да продава втора употреба „айфони“ в Европа

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 13-
  • refurbished

Това се случва в Германия, Италия, Испания и Великобритания

Apple включи още няколко европейски държави в своята програма за продажба на употребявани или така наречените „refurbished” смартфони. От днес жителите и гостите на Испания, Италия, Германия и Великобритания ще могат да закупят подобни смартфони от моделите 13 Mini, 13 Pro и 13 Pro Max от официалните магазини на Apple.

Целта на тази програма е да вкара отново в полза устройства, които са върнати от купувача, били са мостри в магазин или са получили леки драскотини или наранявания при доставка. Преди да бъдат изпратени към клиентите, смартфоните се проверяват и се подменят части и компоненти, ако това е нужно. След това те преминават през тест и чак тогава се опаковат.

Устройствата пристигат с различна кутия с включен кабел за зареждане и аксесоари, които идват при стандартния смартфони, заедно с една година гаранция. Разликата в цената е между 120 и 280 евро в Германия в сравнение с чисто нов смартфон.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 15 гласа.

Свързани новини

  • Apple работи върху нови MacBook Air и iMac

    Марк Гърман от Bloomberg публикува свежи данни за бъдещите актуализации на Apple. Според журналиста компанията работи активно върху нови модели MacBoo ...
    30.01.2023
    1 218
    15
  • Apple започва „тиха война“ срещу Google

    Така "ябълковата компания" цели да постигне напредък в картите, търсенето и рекламата, което създаде курс на сблъсък между големите технолог ...
    26.01.2023
    9 903
    22