Отидете към основна версия

3 510 12

Разсекретиха интериора на най-новия Mercedes

  • mercedes-
  • e-klasse-
  • eqe-
  • интериор-
  • mbux

Конфигурацията при E-Klasse е подобна на тази при EQE

Mercedes започна бавно да разкрива повече информация за новата E-Klasse и макар все още да няма официална информация за това кога ще видим следващото поколение на популярния модел, то германската компания вече сподели първите снимки на колата. Кадрите показват интериора, който вероятно ви се струва познат, ако сте запознати с гамата на германците.

Разположението е подобно на това при EQE, макар тук да се комбинира версията с Hyperscreen и тази без. Пред водача има един дисплей, а в таблото е вграден втори за инфотеймънт системата. Той е поставен в прозрачен панел, който продължава и пред пасажера, подобно на този при Hyperscreen, като там също може да бъде монтиран трети екран. Клиентите могат да поръчат допълнително селфи камера в горната част на таблото за разговори или снимки.

Подобно и на другите модели на Mercedes, камера следи очите на водача, за да следи дали той гледа екрана пред пасажера. Ако това се случи, системата автоматично затъмнява третия екран, за да предотврати разсейването. Инфотеймънт системата пристига с приложения като TikTok, Zoom, Webex, Angry Birds, както и браузърът Vivaldi. Амбиентното осветление може да бъде свързано с музиката, която слушате, за да променя светлината в ритъма на песента.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.

Свързани новини