Отидете към основна версия

7 351 5

Ел. мотоциклетът, който изненадва с дизайн и цена

  • електрически мотоциклет-
  • curtiss-
  • the 1

Curtiss The 1 ще бъде пуснат в продажба през пролетта на 2024 г. за колосалните $120 000

Производителят на луксозни мотоциклети Curtiss Motorcycle Co представи най-скъпия електрически модел в гамата си, The 1. Вдъхновен от Steampunk и задвижван от електрически мотор Axial Flux с мощност 217 конски сили, той ще започне да се продава на цена от $120 000.

The 1 изглежда като хит от началото на 20 век. На външен вид огромен брой хромирани части и стилизирани отворени механизми. По желание на клиента мотоциклетът може да бъде боядисан и да се изработят някои елементи от карбон.

В същото време електрическият мотоциклет е оборудван с двигател Axial Flux с мощност 217 к.с. с. Батерията поддържа технология за течно охлаждане, а The 1 има относително скромен автономен пробег от 193 километра. Отбелязва се, че седалките, междуосието, кормилото, както и поставките за краката са регулируеми.

Curtiss The 1 ще бъде пуснат в продажба през пролетта на 2024 г. за колосалните $120 000, повече дори от изключителния мотоциклет Aston Martin AMB 001 Pro. Но нито един от тях не може да надмине ретро мотоциклетът Harley Davidson, продаден на търг за почти милион долара.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.

Свързани новини