Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 13:11 3 837 3

Kawasaki показа първия си електрически мотоциклет

  • kawasaki-
  • ninja-
  • електрически мотор-
  • електрически мотоциклет

Концептуален модел показва бъдещето на марката

Kawasaki е една от най-големите и най-популярните марки в света на мотоциклетите и като такава следва най-новите тенденции в своята индустрия. Подобно на Honda и BMW, японската компания показа своя първи мотоциклет, задвижван изцяло от батерия и електромотор. Концепът бе показан по време на изложение в Германия, преди да видим финалната му версия на пазара до края на годината.

Еквивалентен на 125-кубиков бензинов мотоциклет, новият модел на Kawasaki бе изложен с надпис „Хей, вижте ме, аз съм електрически мотоциклет!“. На пръв поглед двуколесното изглежда подобен на други мотори от гамата на компанията и по-конкретно на Z400, чиято рамка е подобна.

Освен рамката, моторът е заимствал още светлините, пластмасите и окачването от споменатия вече модел, докато гумите и спирачките са взети от Ninja 300. Все още не са ясни характеристиките на мотора, но се очаква те да се появят в интернет в рамките на следващите месеци, като част от пазарния дебют на мотоциклета.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    4 0 Отговор
    Сега ако се движи и на автопилот, веднага го купувам...
  • 2 Ти си

    13 11 Отговор
    Електрическа тротинетка - никой сериозен рокер не би си купил такова джендърско возило ...
  • 3 Иван

    5 0 Отговор
    Kawasaki Ninja е истината, другото е фантазия.