Отидете към основна версия

2 421 1

Ето кога ще видим Samsung Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy z flip-
  • galaxy z fold

Компанията ще проведе събитието през последната седмица на юли

Преди седмица президентът на Samsung потвърди, че събитието на компанията на което ще бъдат показани новите сгъваеми смартфони ще се състои в Корея и ще бъде предавано на живо, но отказа да сподели кога ще се проведе то. Сега, ръководителят на компанията отново отправи съобщение към медиите в което разкри, че събитието що се проведе в края на юли, частично потвърждавайки слуховете за точната дата.

Съдейки по историята на събитията, то е твърде вероятно Galaxy Unpacked да се проведе на 26 юли, като тогава ще видим новите Galaxy Z Fold 5, както и Galaxy Z Flip 5. Все още не е ясно дали освен тях ще видим и други продукти, но не е изключено да видим и нов часовник или безжични слушалки от корейците.

От Samsung разкриват, че са избрали Сеул "заради ролята му да влияе на световните тенденции със своята динамична култура и иновации, като същевременно отразява силната увереност на Samsung в категорията на сгъваемите устройства". Предходни години събитието обикновено се провеждаше в САЩ, като бе предавано на живо в целия свят.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини