Last news in Fakti

7 Юни, 2023 18:15 2 407 1

Ето кога ще видим Samsung Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy z flip-
  • galaxy z fold

Компанията ще проведе събитието през последната седмица на юли

Ето кога ще видим Samsung Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5 - 1

Преди седмица президентът на Samsung потвърди, че събитието на компанията на което ще бъдат показани новите сгъваеми смартфони ще се състои в Корея и ще бъде предавано на живо, но отказа да сподели кога ще се проведе то. Сега, ръководителят на компанията отново отправи съобщение към медиите в което разкри, че събитието що се проведе в края на юли, частично потвърждавайки слуховете за точната дата.

Съдейки по историята на събитията, то е твърде вероятно Galaxy Unpacked да се проведе на 26 юли, като тогава ще видим новите Galaxy Z Fold 5, както и Galaxy Z Flip 5. Все още не е ясно дали освен тях ще видим и други продукти, но не е изключено да видим и нов часовник или безжични слушалки от корейците.

От Samsung разкриват, че са избрали Сеул "заради ролята му да влияе на световните тенденции със своята динамична култура и иновации, като същевременно отразява силната увереност на Samsung в категорията на сгъваемите устройства". Предходни години събитието обикновено се провеждаше в САЩ, като бе предавано на живо в целия свят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефчо

    1 0 Отговор
    Ако ми го подарят, веднага го вземам!