Отидете към основна версия

1 578 9

Stellantis също може да се довери на Tesla

  • stelantis-
  • зареждане-
  • tesla-
  • gm-
  • ford

От компанията „оценяват“ стандарта за зареждане на Мъск

През изминалите две седмици Ford и GM обявиха, че в бъдеще ще заложат на стандарта за зареждане на Tesla, известен още като NACS за своите електромобили. Това ще даде възможност на собствениците да се възползват от по-бързо зареждане и една от най-големите мрежи със зарядни станции в целия свят. Сега още една компания разглежда тази опция, споделят от Reuters.

Става въпрос за Stellantis, които към момента „продължават да оценяват“ стандарта за зареждане на Tesla. "В момента продължаваме да оценяваме стандарта NACS и с нетърпение очакваме да обсъдим повече в бъдеще", казаха от Stellantis в изявление за Reuters. "Нашият фокус е да предоставим на клиентите възможно най-доброто изживяване при зареждане. Нашият бранд Free2Move Charge ще предлага безпроблемни и прости решения, независимо дали у дома или в движение, чрез партньорства с доставчици на услуги за зареждане".

Към момента от Stellantis не предлагат електромобили на северноамериканския пазар, но се очаква това да се промени съвсем скоро. Компанията е представена от марки като Chrysler, Jeep и RAM, които са добре познати и предпочитани в САЩ.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини