Отидете към основна версия

887 1

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

  • добавена реалност-
  • очила-
  • apple vision pro

Устройството ще струва 40 000 долара

Caviar обяви ексклузивна модификация на очилата за смесена реалност Apple Vision Pro. Джаджата ще се предлага в първокласни и благородни материали, като също така ще получи една интересна промяна в дизайна.

Според Caviar, когато са създавали луксозната джаджа, дизайнерите са били вдъхновени от сгъваемите очила на Tom Ford и от ски маската на Gucci, опитвайки се да направят очилата с добавена реалност „не само връх в технологиите, но и в модата“. Корпусът на устройството е тапициран с кожа и 18-каратово злато.

В същото време дизайнът на притурката вече включва шарнирен капак за външния екран. Caviar вярва, че ще помогне на тези, които не искат очите им да се виждат с помощта на функцията EyeSight. За тези, които не ги интересува това, има възможност за изключване или отваряне на „клапата“.

Лентата за глава и вътрешната подплата са изработени от кожа, обработена от британската марка Connolly. Тази компания е известна с доставката на материали за производството на автомобили Rolls-Royce.

Apple Vision Pro CVR Edition ще бъде пуснат в продажба в началото на следващата година в ограничено издание от 24 броя. Цената на джаджата е достъпна само при поискване, но порталът Wccftech съобщава, че устройството ще струва 40 000 долара.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини