Отидете към основна версия

4 625 5

Евтиният Galaxy S24 може да се появи по-рано

  • samsung-
  • galaxy-
  • s24-
  • s24 fe

Слухове сочат, че това може да се случи още през това лято

Samsung се готви да пусне Galaxy S24 FE това лято, според източници от родната страна на компанията - Корея. Този график бележи отклонение от предишните модели FE, тъй като се очаква S24 FE да дебютира по-рано от своите предшественици.

Очаква се събитието Unpacked в началото до средата на юли да бъде изпълнено с анонси, включително Galaxy Z Fold6, Galaxy Flip6, Galaxy Ring, семейството Galaxy Watch7 и потенциално S24 FE. Информацията относно пускането на S24 FE на пазара идва от източници от веригата за доставки в Корея, по-конкретно от компания, която участва в производството на компоненти за дисплея на устройството.

Масовото производство на тези компоненти вече е започнало, което показва увереността на Samsung в потенциалния успех на S24 FE. Очаква се устройството да разполага с OLED дисплей с тънки рамки, което е в съответствие с дизайнерския език на Samsung за флагмански смартфони. С планираните милиони производствени обеми Samsung изглежда е оптимистично настроена за пазарния прием на S24 FE.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини