Отидете към основна версия

3 175 9

Разкриха каква ще е батерията на новия iPhone

  • iphone-
  • iphone 16 pro-
  • iphone 16 pro max-
  • apple

По-специално 16 Pro и Pro Max

Apple се готви да представи серията iPhone 16 и се появиха нови подробности за моделите Pro. Според последните изтичания на информация iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max ще получат значително увеличение на капацитета на батерията.

Според слуховете iPhone 16 Pro ще разполага с батерия с капацитет 3577 mAh, което е значително увеличение спрямо 3274 mAh на неговия предшественик. В същото време iPhone 16 Pro Max се очаква да разполага с 4 676mAh батерия, надхвърляща капацитета от 4 441mAh на iPhone 15 Pro Max.

Смята се, че в допълнение към по-големите батерии Apple ще увеличи скоростта на зареждане на Pro моделите. Очаква се дуото да поддържа 40W кабелно зареждане и 20W MagSafe безжично зареждане, в сравнение със сегашните съответно 27W и 15W.

Тези подобрения предполагат, че Apple дава приоритет на живота на батерията и ефективността на зареждане в предстоящата линия iPhone, като по този начин се справя с ключов проблем за много потребители на смартфони.

Макар че предстои да се види точното повишаване на производителността, увеличеният капацитет на батерията и по-бързите скорости на зареждане са положителни показатели за моделите iPhone 16 Pro и Pro Max.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.

Свързани новини