Отидете към основна версия

6 677 0

От първия отпечатък до петата година: Brother принтери с 5-годишна гаранция

  • brother-
  • принтер

Принтерите на Brother са тихите герои, които правят възможна всяка бизнес среща

Принтерите са магическите машини, които преобразяват цифровото съдържание в реално. Те са мостът между въображението и реалността, инструментът, който ни позволява да виждаме, пипаме и споделяме нашите мисли и творения. В офиса, принтерите на Brother са тихите герои, които правят възможна всяка бизнес среща, а у дома, те се превръщат във верен съюзник на всеки учащ.

С годините Brother се е утвърдил не просто като марка, но и като символ на надеждност и иновация в света на печатните технологии. Със закупуването на всяко тяхно устройство, получавате не само висококачествен продукт, но и спокойствието, че то ще работи за вас безупречно дълги години.

С настъпването на есента и наближаването на края на годината, Brother предоставя чудесна възможност за всички, които искат да си осигурят по-дълговременно спокойствие при използването на своите принтери.
Представете си свят, в който вашите идеи, снимки и документи оживяват с натискането на един бутон, без да се тревожите за бъдещи ремонти или неочаквани проблеми. Позволете си да помечтаете и стигнете до момента, в който живеете пет години в безгрижие и увереност за работата на вашето устройство.

Brother сбъдва това желание с една уникална оферта – удължена гаранция за цели пет години за всеки мастилено-струен модел, закупен между 1 април и 31 декември 2024 г. Тя е само още един пример за ангажимента на Brother към своите клиенти – ангажимент да предостави най-доброто обслужване и най-качествените продукти.

Сигурно си мислите, че зад тази примамлива възможност, се крие поредица от сложни изисквания, с които нямате нерви да се занимавате. Brother се справя отлично и с това предизвикателство. В забързаното ежедневие, когато задачите се трупат със скоростта на светлината върху вашето бюро, а минутите се изплъзват като пясъчен часовник, Brother се заема да направи взаимодействието със своите продукти безгрижно удоволствие. В контраст с времената, в които живеем, вече имате лукса да вървите ръка за ръка със спокойствието за цели 5 години.

Brother се погрижи максимално да улесни процеса, който отнема само няколко стъпки. Необходимо е да изберете своя мастилено-струен принтер Brother, който участва в промоцията, и го закупете от оторизиран магазин. Създайте своя акаунт в периода от 1 април до 31 декември 2024г. и регистрирайте вашето устройство на сайта на Brother. Изпратете имейл, съдържащ серийния номер на устройството и датата на покупка. С четири лесни стъпки вашето устройство ще бъде регистрирано за 5-годишна гаранция, предоставяйки ви допълнителна сигурност.

Ако все има някакво останало съмнение във вас, то изчакайте да чуете това. Разширената гаранция покрива всички ремонти, обхванати от стандартната гаранция на Brother, което означава, че всяка неочаквана повреда ще бъде отстранена безплатно. За да се възползвате пълноценно от тази гаранция, е важно да използвате само оригинални консумативи на Brother и да се доверявате на оторизирани центрове. Представете си колко е удобно да знаете, че през следващите пет години вашият принтер ще работи безусловно за вас.

Мултифункционалните устройства, които са включени в промоцията са моделите от серията Ink Benefit . Те работят с безплатните мобилни приложения на Brother, които улесняват вашата работа. Цените на принтерите започват от 409 лв. с ДДС, като вие получавате не само висококачествен принтер, но и гаранция за спокойствие и безпроблемна работа в продължение на пет години. Представяме ви фаворита сред моделите - MFC-T920DW, който е идеалният избор за дома или офиса, предлагащ функции за двустранен печат, автоматично копиране, сканиране и факс. Той ви помага да спестите пари благодарение на системата за зареждане с мастило, която ви позволява да отпечатате до 15,000 страници с включените в комплекта консумативи.

Не пропускайте уникалната възможност да осигурите бъдещето на вашия печат с Brother. Независимо дали става дума за важен бизнес документ или красива фотография принтерите на Brother са тук, за да превърнат всяка ваша мисъл и идея в реалност, осигурявайки ви постоянно високо качество в продължение на цели пет години.


Свързани новини