Last news in Fakti

20 Юни, 2022 11:46 3 298 1

Fujifilm пусна принтер за снимки от мобилен телефон

  • принтер-
  • мобилен телефон-
  • fujifilm

По същество такива устройства ви позволяват незабавно да отпечатвате снимки от телефона си

Fujifilm пусна принтер за снимки от мобилен телефон - 1

Fujifilm продължава да печели сърцата на любителите на класическата печатна фотография. Този път компанията пусна принтера Instax Mini Link 2 , с който можете да отпечатвате снимки от телефона си. Основният проблем с камерите на компанията е, че цветовете по тях са леко приглушени, като на снимките от стари полароиди.

По принцип принтерите, които печатат от телефона, отдавна не са нови за компанията. Те са сравнително евтини, но основният проблем е цената на консумативите. Фотографската хартия, върху които всъщност се печата, може да достигне цена до 20 евро (за пакет от 10 карти).

Instax Mini Link 2 се различава от предишната версия по това, че има два нови режима на печат. Те се наричат ​​Instax Natural и Instax Rich („естествен“ и „богат“). Те са добри, защото чрез тях можете да видите как предварително как ще изглежда отпечатаната снимка и при нужда да коригирате резултата.

В приложението, с което работи принтерът, можете дори леко да редактирате снимката. По-специално можете да изрязвате снимки, да регулирате експозицията, яркостта или да добавяте текст, стикер или емоджи. Можете дори да „отпечатате“ видеоклип, като просто извлечете определени кадри от него.

Предвижда се принтерът да струва средно 100 евро, а а цветовете на устройството са разнообразни - синьо, бяло или розово. Така че, ако искате най-ярките спомени да останат на хартия - не се колебайте да го вземете, няма да съжалявате.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не разбирам

    0 1 Отговор
    И какъв е смисъла от този нов "Полароид" !?!?
    Кому е нужно това!?