Отидете към основна версия

1 955 3

Очакват се два нови модела AirPods следващия месец

  • apple-
  • airpod-
  • airpods

Най-голямата промяна ще бъде добавянето на USB Type C порт

Apple ще разшири гамата си от слушалки AirPods с въвеждането на два нови модела през септември. И двете версии ще се отличават с нов дизайн и кутия за зареждане с USB-C.

Първият модел ще предлага основна функционалност на по-достъпна цена, като целта му е да замени сегашните AirPods 2. Вторият модел от по-висок клас ще включва усъвършенствани функции, като например активно потискане на шума. Макар че конкретните подробности за промените в дизайна все още са в тайна, очаква се Apple да въведе отчетливи визуални разлики между двата модела.

Освен това се говори, че Apple разработва "режим за слухови апарати" за AirPods Pro 2, който може да комбинира съществуващите функции Conversation Boost и Live Listen. Това подобрение ще разшири допълнително достъпността и функционалността на първокласните слушалки на Apple.

С тези предстоящи версии Apple се стреми да затвърди позицията си на пазара на безжични слушалки, като предлага по-широка гама от възможности, които да отговарят на различните потребителски предпочитания и бюджети.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.

Свързани новини