Отидете към основна версия

4 632 20

Километражите и дисплеите на автомобилите остават в историята

  • hyundai-
  • hyundai mobis-
  • zeiss-
  • табло-
  • арматурно табло

Холограмни стъкла ще ги заместват

Hyundai Mobis, в сътрудничество с Zeiss, работи върху революционна технология, която ще замени традиционните километражи : холографски дисплей на предното стъкло. Тази иновативна технология има за цел да замени традиционните цифрови и аналогови арматурни табла, информационно-развлекателната система и дисплея за предните пътници. Чрез прожектиране на информация директно върху предното стъкло водачите могат да получат достъп до множество информации, без да откъсват поглед от пътя.

Hyundai Mobis вече е демонстрирал тази технология на потенциални клиенти, включително на Hyundai и Kia. Компанията е оптимистично настроена относно пазарния потенциал на холографските HUD устройства, като прогнозите сочат ръст до около 7 милиона единици до 2030 г.

Въпреки че технологията все още е в процес на разработка, Hyundai Mobis вярва, че холограмните дисплеи са бъдещето на автомобилните дисплеи. Те предлагат по-поглъщащо и интуитивно потребителско изживяване в сравнение с традиционните дисплеи, като позволяват по-изчистен и отворен дизайн на интериора.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 18 гласа.

Свързани новини