Отидете към основна версия

10 931 26

Готи: Няма развод с Васил Божков, готвим по-голям проект (ВИДЕО)

  • георги георгиев готи-
  • арбитражен съд-
  • кандидат за президент

Можем да осъдим предишния Министерски съвет с господин Борисов, каза кандидатът за президент

В тази държава, в която витаят всякакви призраци, защо да не се кандидатирам за президент и аз, както казва баба ми, да не би да съм по-глупав и по-грозен от другите. Имам специализация като медиатор, две висшита, два основни езика, от 7 г. се занимавам с политика. Така мотивира кандидатурата си за президент в студиото на ФАКТИ председателят на БНО Георги Георгиев - Готи.

"Основната идея на БНО е да достигаме до хората, основна цел е винаги да провокираме ситуации, да накараме хората да си размърдат сивото вещество и да бъдат информирани. Оттук насетне дали ще направим по-голям резултат... ние си следваме нашите правила, имаме перфектна програма, още преди година измислихме национална доктрина в две страници, имаме кадърни хора, истината е, че както всеки един продукт трябва да се наложи с много маркетинг, много реклама, може би това ни куца", каза той.

"За развод с Васил Божков в никакъв случай не можем да твърдим, напротив, обратно са нещата, никой не е казал че е развод, просто има стечение на обстоятелствата, работихме, след това му излезе регистрацията, логично е да си я ползва, на тези избори не му позволиха да участва и се готвим за един по-голям проект през март. С него обявихме, че сигурно над 95% нещата ни се припокриват като програми, като виждане, дай боже, още много организации да се включат.

Ще изчакаме отново да се н**кат всички, които в момента дават заявка, че ще променят нещата. Ние инициираме арбитражен съд утре пред БНТ, след това ще инициираме и кръгла маса, събрали сме прекалено много доказателства, отсега можем да осъдим предишния Министерски съвет с господин Борисов заради гласуването на извънредното положение. Всеки българин пък бленува в сърцето си да види най-накрая предателите, хората, участвали в Прехода под една или друга форма наказани. Трябва да има лустрация", каза още той.

Целия разговор с Георги Георгиев Готи гледайте във видеото:

Поставете оценка:
Оценка 3 от 30 гласа.

Свързани новини