Отидете към основна версия

7 757 50

Мая Манолова пред ФАКТИ: ДБ и Христо Иванов ще понесат големи щети, ако влязат в колаборация с ГЕРБ и ДПС (ВИДЕО)

  • мая манолова-
  • герб-
  • дпс-
  • нинова-
  • избори-
  • христо иванов-
  • дб

На протестите хората не искаха Борисов и Гешев, хората искаха правова и нормална държава, каза тя

Снимка: Факти.бг

Ако Нинова не успее за четвърти път да направи кабинет, ако вземе мандата, ще има големи щети за БСП. ДБ и Христо Иванов също ще понесат големи щети, ако влязат в колаборация с ГЕРБ и ДПС. Ако с мандата на ДБ се сглоби правителство, веднага ще видим то колко ще е зависимо от ГЕРБ и ДПС. Хората в правителството ще бъдат аватари. Не вярвам, че ГЕРБ и ДПС са се променили. За тях е здравословно да бъдат извън властта. На протестите хората не искаха Борисов и Гешев, хората искаха правова и нормална държава. Как Борисов ще се откаже от Гешев? Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ и предаването „Разговор“ Мая Манолова, лидер на „Изправи се България“.

„В момента в парламента виждаме една разправия кой е по-виновен, кой е по-корумпиран. ГЕРБ и ДПС искат да предат тези послания към хората, че всички са маскари, за да лансират на следващите избори собствената си реабилитация“, добави тя.

Попитана за случващото се на „Капитан Андреево“, Манолова каза, че именно „Изправи се България“ са разбутали нещата там.

„Когато от „Изправи се България“ отидохме и снимахме „златния гьол“ и въпросната лаборатория, тогава започна да се говори. Там става въпрос за една верига от печеливши дейности и контрол върху трафика – просто там хората са наясно кой влиза и кой излиза. Ние разобличихме корупцията и посегателствата над територии, които трябва да са държавни, а не харизани на частни фирми. Същото е и за редица ловни стопанства, за крайбрежната ивица. В тези места има настанени силни икономически субекти, с които се заиграват с всички, които са на власт“, добави тя.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 19 гласа.

Свързани новини