Отидете към основна версия

10 805 16

Иван Ценов пред ФАКТИ: Битката между Гешев и Борисов е сведена как да защитават само себе си, защото са еднакви (ВИДЕО)

  • иван ценов-
  • борисов-
  • гешев-
  • пп-
  • радостин-
  • василев

Тези хора в ПП са с ясното съзнание, че нямат капацитет да управляват, казва общественикът

Снимка: Факти.бг

Битката между Гешев и Борисов е сведена до това как ще защитават само себе си, защото са еднакви. От техните действия страда българският народ и българската държавност. От техните действия се вижда, че те са продиктувани от нещо задкулисно, както му казват - "дълбоката държава4. Някой командва техните действия. Какво му пречеше на Божков със Севда и Борисов да продължат да си делят паричките, които той спестяваше, защото не плащаше такси ли, данъци ли от хазарта. Нали те му бяха гласували поправка в Закона и той така е получавал едни пари. После отива Севдата и той ги дава. Ако ние с теб – Лили, си правихме така далаверка, коя е причината ние с теб да се скараме? Има някакъв външен фактор, друг фактор, който влияе на процесите. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ математикът и общественик Иван Ценов.

„Защо Бойко Борисов и Иван Гешев, а и другите, не продължиха да си играят играта. Някой ги настъпи. И това като стане, те тогава се чувстват застрашени и започват да се бият като проститутки. Сега остава да видим кой ще оцелее“, обяви гостът.

В коментар за разговора, който бе пуснат от Радостин Василев от заседанието на Националния съвет на „Продължаваме промяната“, Ценов каза, че тези хора просто не мислят за хората.

„Нали чухме записа. Там се казват ясно нещата. Но кое е най-страшното в този запис. Това е атмосферата на тази сбирка. Това са хора, които знаят какво ще правят. Тези хора в ПП са с ясното съзнание, че нямат капацитет да управляват“, добави гостът.

„Лошото сега е дали искаме да им проверим управлението. Това не са някакви луди хора, а лошото е, че Конституцията им дава статут на невменяемост, защото не носят наказателния отговорност за своите действия. Ето по този начин действа принципът, по който се кадрува сред нашите управници. Говорим все за отрицателна селекция. И нещо друго – нашата пътна карта е написана на друго място, не е в България. Тези хора не са случайно попаднали по тези високи места“, каза още Иван Ценов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 26 гласа.

Свързани новини