Last news in Fakti

1 Юни, 2023 15:05 10 768 16

Иван Ценов пред ФАКТИ: Битката между Гешев и Борисов е сведена как да защитават само себе си, защото са еднакви (ВИДЕО)

  • иван ценов-
  • борисов-
  • гешев-
  • пп-
  • радостин-
  • василев

Тези хора в ПП са с ясното съзнание, че нямат капацитет да управляват, казва общественикът

Иван Ценов пред ФАКТИ: Битката между Гешев и Борисов е сведена как да защитават само себе си, защото са еднакви (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Битката между Гешев и Борисов е сведена до това как ще защитават само себе си, защото са еднакви. От техните действия страда българският народ и българската държавност. От техните действия се вижда, че те са продиктувани от нещо задкулисно, както му казват - "дълбоката държава4. Някой командва техните действия. Какво му пречеше на Божков със Севда и Борисов да продължат да си делят паричките, които той спестяваше, защото не плащаше такси ли, данъци ли от хазарта. Нали те му бяха гласували поправка в Закона и той така е получавал едни пари. После отива Севдата и той ги дава. Ако ние с теб – Лили, си правихме така далаверка, коя е причината ние с теб да се скараме? Има някакъв външен фактор, друг фактор, който влияе на процесите. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ математикът и общественик Иван Ценов.

„Защо Бойко Борисов и Иван Гешев, а и другите, не продължиха да си играят играта. Някой ги настъпи. И това като стане, те тогава се чувстват застрашени и започват да се бият като проститутки. Сега остава да видим кой ще оцелее“, обяви гостът.

В коментар за разговора, който бе пуснат от Радостин Василев от заседанието на Националния съвет на „Продължаваме промяната“, Ценов каза, че тези хора просто не мислят за хората.

„Нали чухме записа. Там се казват ясно нещата. Но кое е най-страшното в този запис. Това е атмосферата на тази сбирка. Това са хора, които знаят какво ще правят. Тези хора в ПП са с ясното съзнание, че нямат капацитет да управляват“, добави гостът.

„Лошото сега е дали искаме да им проверим управлението. Това не са някакви луди хора, а лошото е, че Конституцията им дава статут на невменяемост, защото не носят наказателния отговорност за своите действия. Ето по този начин действа принципът, по който се кадрува сред нашите управници. Говорим все за отрицателна селекция. И нещо друго – нашата пътна карта е написана на друго място, не е в България. Тези хора не са случайно попаднали по тези високи места“, каза още Иван Ценов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 20 Отговор
    Ценов като изрече някоя Оруелска дивотия и почват да му текат лигите от кеф.

    Коментиран от #10

  • 2 Сталин

    18 10 Отговор
    Демокрацията е единствено за бананови републики от колониален тип ,класически пример е България.Ако Сащ признаят една държава за демокрация ,това е парола и означава че тази държава е под тотален политически контрол на Сащ,същото е признаването на една държава за пазарна икономика,това е парола че икономиката на държавата принадлежи на западните мародери и е под техен контрол.
    Сериозните държави , имат несменяем пожизнен лидер който познава и решава проблемите в дългосрочен план,защото това е дълъг процес ,такива държави са Русия, Турция,Беларус,Сирия ,Иран,Северна Корея,Венецуела.На всеки 4 години Сащ сменят агентурата си от политически про ститутки чрез изборен процес и ако някой национално отговорен лидер не работи за интереса на Сащ бива сменян чрез платени протестери и цветни революции,пример са правителствата на Петър Младенов,Жан Виденов и Орешарски и някои политически лидери като Волен Сидеров биват тормозени.САЩ обикновено подбират агентурата си от доказано пропаднали компрометирани типове и нищожества ,като Тулупа и Киртака които разиграват театър за пред простолюдието,а зомбираните български овце от българските медии на ЦРУ изпадат в екстаз от тези "лидери"/ нищожества.Единствената бюлетина на българина за по добър живот е куршума за агентурата на тези западни мародери,но тъй като българина е същия мишок като "лидерите" си това едва ли ще се случи,така че надежда всякаква вие оставете и продължавайте да блеете на празна демократична поляна

    Коментиран от #7, #13

  • 3 обективен

    32 3 Отговор
    Абсолютната истина каза !!! Това не е държава а мафиотска територия !!!!
  • 4 нимоа повече

    5 5 Отговор
    Ляв по убеждение, политическата си дейност започва при социалдемократите на Петър Дертлиев, от където е изключен за „лошо отношение към жените“.

    Коментиран от #5

  • 5 какво

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "нимоа повече":

    Точно лошо отношение? Не ги е уважавал ли?

    Коментиран от #9

  • 6 Ами да

    15 1 Отговор
    Другите фактори са безмерната им алчност и самозабравянето! Фалшивият усет, че са недосегаеми! Но, сметката винаги се плаща!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ддд

    1 9 Отговор
    А този беше.......????!
  • 9 нимоа повече

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "какво":

    Лошото отношение не е като доброто отношение, чеши си клавиатурата другаде.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тити

    6 0 Отговор
    И двамата трябва да споделят една килия
  • 12 Тото 1

    10 1 Отговор
    Всички тези са гадове и боклуци от класа , ама Борисов е над всички !
  • 13 Бамбука

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    "Сериозните държави , имат несменяем пожизнен лидер който познава и решава проблемите в дългосрочен план" ?
    Дотук добре, но защо стандарта на живот на народите им куца ? Русия е колосално богата с природни богатства, а ..?
    Северна Корея или Южна ? Кой народ живее по-добре ? , Венесуела - в топ 3 притежаваща петрол. Как живеят там ?
    Само в страни като Китай, Виетнам без да са управлявани от крале, приели национални стратегии за следващи 20-30 години се развиват с темпове на КОИТО МОЖЕ ДА ИМ СЕ ЗАВИДИ.
  • 14 дядо поп

    5 0 Отговор
    Европа и НАТО са като един курник със стари кокошки и още по стари петли , които съвместно се грижат за един млад но много болен петел , като по късно ще разберат , че си имат не болен петел а жив лисугер в кокошарника!

    Коментиран от #15

  • 15 дядо поп

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "дядо поп":

    Извинявам се , този коментар е за предишната новина.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.