Отидете към основна версия

4 333 51

Румен Петков пред ФАКТИ: Ако ще изпращаме главния секретар е важно вътрешният министър да го изпревари на виража (ВИДЕО)

  • румен петков-
  • бойко борисов-
  • кирил петков-
  • алексей петров-
  • убийства

Ние се връщаме в най-мрачните времена на главния секретар Борисов с всичките тези убийства, ето онзи ден в Благоевградско беше убит защитен свидетел по делото срещу бивш магистрат, сега адвокат

Отстраняването на Петър Тодоров е следствие на низ от стъпки в изпълнение на публикувания разговор на съвета на ПП. Там много ясно се казва „ние ще правим местните избори с наше МВР, с наши служби, ние сме ги съгласували с посолствата“, което е вандалски слугинаж. Стремежът им да си направят МВР, за да ги обслужи на изборите е смущаващ. За тях е важно да имат подкрепата на главния секретар при кадровите промени. Повече от 10 директора на областни дирекции са вече сменени, което е стъпка в изпълнение на прословутия шарлатански разговор.

Това заяви в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова Румен Петков, бивш министър на вътрешните работи.

Ако ще говорим по чия вина са извършени тежките убийства е ясно, че министърът не идва от читалище „Цветан Спасов“, той е бивш шеф на БОП-а, оставям настрана паметната му фраза: „ Ние се сблъскваме с тежка организирана престъпност“. Това е потресаващо, израз на интелектуална немощ и на професионална негодност.

Ние се връщаме в най-мрачните времена на главния секретар Борисов с всичките тези убийства, ето онзи ден в Благоевградско беше убит защитен свидетел по делото срещу бивш магистрат, сега адвокат.

Ако ще изпращаме главния секретар е важно вътрешния министър да го изпревари на виража. Тук не говорим за ново управление, а за порочно управление, реализирано пред очите на българските граждани, защото с всичките клетви на ПП, че никога няма да управляват с ГЕРБ и Борисов видяхте какво стана. Тук се пропуска услужливо и факта, че Алексей Петров заведе Кирил Петков при Бойко Борисов в една обител и е много важно какви са били темите на разговора.

Повече от интервюто на Румен Петков вижте във ВИДЕОТО:

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 48 гласа.

Свързани новини