Отидете към основна версия

4 207 49

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Очаквам Борисов гръмогласно да подкрепи Терзиев, за да иска после нещо (ВИДЕО)

  • арман-
  • бабикян-
  • избори-
  • борисов-
  • васил-
  • терзиев-
  • ваня-
  • григорова

Никой не очакваше Ваня Григорова на балотаж, казва гостът

Снимка: Факти.бг

Очаквам Борисов гръмогласно да подкрепи Терзиев преди балотажа, за да иска после нещо. Ще го направи така, че да е задължаващо за привържениците на ГЕРБ. Търсят се 8 човека, за да има превес „сглобката“ в Общинския съвет. Бойко Борисов се бори за Общинския съвет, това го казах още преди 2 месеца. Кметът не му е нужен, трябва му Общинският съвет. Така че Борисов ще го изиграе така, това очаквам. Иначе какво е Терзиев. Трябват кански мъки, за да се накара кандидатът Терзиев да каже две думи за Фандъкова. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ политическият анализатор и ПР експерт Арман Бабикян.

„Никой не очакваше Ваня Григорова на балотаж. Тя просто им се случи, като природно явление. ПП-ДБ не се готвиха за класически ляво-десен сблъсък. Ако се бяха готвили, Терзиев щеше да има класическо поведение на десен говорител. Той няма такова поведение. Терзиев и Хекимян приличаха на рецитатори на клишета - детски градини, борчета, тротоари и т.н. Това не бе концептуален разговор, а сега ще се води този разговор ляво-дясно. Сега Терзиев трябва да бъде обучаван спешно да говори дясно. В същото време Григорова знае как да проведе този разговор, а Терзиев – не“, коментира още Бабикян.

„Факт е, че София наистина са два града – лъскавите квартали и покрайнините. Ваня Григорова много добре напипа това и говори за разликата. Тя удари точно на това място. Григорова е напипала тази жилка и като изключим огромното количество идеология от времето на Ленин, това е находката в нейната кампания. Професионално и правилно си проведе компанията. Трябва да бъда обективен, когато това е така“, добави гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.

Свързани новини