Отидете към основна версия

3 191 25

Войслав Тодоров пред ФАКТИ: Нека най-сетне да започнем да си връщаме София (ВИДЕО)

  • войслав-
  • тодоров-
  • общински-
  • съветник-
  • паметник на съветската армия-
  • герб-
  • софия

Управляващите от ПП-ДБ и „Спаси София“ имат шанса да изберат - дали искат да водят война срещу историята, да водят идеологическите си войни, или да водят война с корупцията, обяви гостът

Снимка: Факти.бг

Дали мястото на председателя на Общинския съвет може да се превърне в разменна монета между ГЕРБ и ПП-ДБ… Би било много тъжно, ако стане. След като досега в столицата на кръгове са раздадени милиони от ГЕРБ за почистващите фирми, за ремонти, за ремонти на ремонти, нека най-сетне да започнем да си връщаме София. Аз това се надявам да видя в този Общински съвет и това е нашата позиция на цялото ляво. Ние не водим война срещу историята. Показахме това с всички инициативи пред Паметника на Съветската армия. Това е нещо, което ние отстояваме последователно от БСП и от „Левицата“. Не мисля, че това ще е някакъв проблем. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Войслав Тодоров, общински съветник в София.

„ГЕРБ управляваха в София 18 години. Управляващите сега от ПП-ДБ и „Спаси София“ имат шанса да изберат - дали искат да водят война срещу историята, да водят идеологическите си войни, или да водят война с корупцията. Какъв ще е техният избор… Ако искат да сложат край на управлението на ГЕРБ в София, трябва да преглътна егото си и да престанат с това постоянно боричкане и дращене, дори по темата за Паметника на Съветската армия. Това ли е най-големият проблем на София в момента!?“, попита гостът.

„Всичко около Паметника на Съветската минава през прегазвания на Общия устройствен план. Монументът е национален паметник на културата. Надявам се да не се случи това прегазване на закона, защото би било жалко“, добави гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.

Свързани новини