Отидете към основна версия

6 822 57

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Изведнъж го насъскаха Пеевски и той хукна като пес след Радев (ВИДЕО)

  • копринка червенкова-
  • пеевски-
  • радев-
  • президент-
  • сащ

Никога не съм допускала, че нашата държава ще попадне в такава нелепа ситуация с Пеевски, казва гостът

Снимка: Факти.бг

Прави ли ви впечатление, че изведнъж го насъскаха Пеевски срещу президента и той хукна като един пес след Румен Радев. Направи ми впечатление, че Пеевски тръгна да атакува Радев чрез неговите съветници. Като говоря и чета за Копринков, ще ме простите, но винаги си мисля, че говори за мен. Впоследствие това обвинение отпадна, а сега Пеевски се занимава с неродената партия „Трети март“ и се опитва да внуши на президента, че трябва да си подаде оставката и да си организира партията. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Копринка Червенкова, журналист и общественик.

„Там има нещо, което не е много ясно, но може би ще го разберем скоро. Когато за нещо се говори толкова, значи нещо ще се предприеме. Ще видим дали президентът ще пречи, или няма да пречи. Проблемът на Пеевски е, че не може да отиде в САЩ и затова квичи", каза още Копринка Червенкова.

„Защо много се разбързаха изведнъж, насъскаха го Пеевски и той хукна като копой. Чухме от Пеевски към президента и да се обръща с “лицето“. Това е най-малкото, което може да каже за него. Пеевски го нарече „мистър кеш“, че президентството е някакво тъмно място, а видите ли се оказва, че Пеевски е един прожектор и ще освети това тъмно място“, каза още тя.

„Никога не съм допускала, че нашата държава ще попадне в такава нелепа ситуация с Пеевски. Това е страшно. Просто в момента го плашат президента, а аз нямам впечатление, че той е страхлив и че ще се поддаде на натиска. При всички положения обаче нещо ще последва, ще видим. Най-смешното е, че в тази цялата работа Пеевски е мобилизиран така“, добави тя.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 65 гласа.

Свързани новини