Отидете към основна версия

1 405 20

Ваня Григорова пред ФАКТИ: Много съжалявам хората в листите, които участват в изборите сега (ВИДЕО)

  • ваня-
  • григорова-
  • избори-
  • участие-
  • листи

Леко депресивно е състоянието, ако човек наблюдава това, което се случва на политическа сцена в момента, казва гостът

Снимка: Факти.бг

Леко депресивно е състоянието, ако човек наблюдава това, което се случва на политическа сцена в момента. Независимо дали човек участва, или не – действителността е такава, а тя не е розова. Аз не участвам в тези избори не защото ситуацията е тежка – тежкото не ме плаши, това е предизвикателство, а защото самата аз и хората, които са са с мен, не сме готови. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ синдикалистът и общински съветник Ваня Григорова.

„Просто не можем да си позволим да имаме втора авантюра. И да имаше смисъл и потенциал на тези избори, аз пак нямаше да участвам. Много съжалявам хората в листите, които участват в изборите сега. Няма никакъв диалог по политики, така бе и на предходните избори, няма спорове по същество, виждаме замеряне със списъци с прякори“, добави Григорова.

„Всеки знае ясно, че в момента нищо няма да се направи, защото реалността се познава както от политиците, така и от полицейските власти - поне на високите етажи. И точно поради това нищо няма да се случи“, коментира още Ваня Григорова.

„Предвидихме ли „Величие“ в този парламент… Вече се опасявам, че такива екзотични формации могат да намерят път към Народното събрание. Или пък това може би е неизбежно? Защо? Защото гражданите търсят някакъв изход и това е положително за мен в цялата картина, търсят някакъв вариант, през който да намерят изход. Надявам се след няколко цикъла на избори да успеем да достигнем до устойчиви решения“, добави тя.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.

Свързани новини