Отидете към основна версия

23 375 23

Как изпреварва хърватският премиер?

  • хърватия-
  • зоран миланович-
  • ескорт-
  • охрана
Очаквах, че ще ме натиснат, ще пуснат сирени, ще ми махат с ръка да се завра на майната си, да се изпаря

Как изпреварва хърватският премиер Зоран Миланович? Отговор на този въпрос дава Аделина Марини в профила си във Фейсбук.

Тя е застигната по пътя за Опатия. Трябва да призная, че ужасно се стреснах като ги видях в огледалото. Ескортът ни изпревари в тунела, пише Аделина Марини.

Очаквах, че ще ме натиснат, ще пуснат сирени, ще ми махат с ръка да се завра на майната си, да се изпаря. Още повече се плашех на излизане от тунела, защото вятърът беше чудовищен и най-малкото движение би могло да струва скъпо.

Нищо подобно, прибраха се културно в лявата лента, изпревариха ме без гък, отдалече, без светканици, без чудесии, след това си се разгънаха, както пише по техните книги и си продължиха по пътя.

После там, където беше срещата му с премиерите на Словения и Австрия в Опатия, охраната се държи почтително, върши си работата без да се натрапва, няма "алоо, госпожо, вие накъде!" и други подобни простащини.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Хърватия избра жена за президент

    За първи път от обявяването на независимостта си от бивша Югославия хърватите избраха жена за президент, съобщава Би Би Си. Представителката на ...
    12.01.2015
    2 985
    4
Новини по държави: