Отидете към основна версия

6 296 6

Странна извънземна ръка с три пръста се появи в Перу (снимки)

  • перу-
  • находка-
  • ръка-
  • извънземна-
  • мистерия-
  • три пръста

Находката се появи скоро след намирането на малка хуманоидна глава

По-малко от два месеца след откриването на малка хуманоидна глава в Перу, се появи друга странна находка, която изглежда по-малко човешка и повече извънземна. Намерената ръка има само три дълги пръсти, няма палец и има и други странни характеристики, които правят нейното идентифициране много трудно. Дали тази ръка не е принадлежала на извънземно същество?

Както при малкия череп, открит през ноември, подробностите около странната ръка са оскъдни. На своята интернет страница, туроператорът Hidden Inca Tours пише, че ръката е намерена от същия човек, открил в Куско, Перу малкият хуманоиден череп, както и едно малко мумифицирано тяло.

Рентгенови снимки на новата находка показват, че ръката, чиито три пръста са много по-дълги от човешките, има шест кости и пет стави на пръстите, вместо както е при хората три кости и две стави.

Близък план на кожата, покриваща външната страна на ръката показва нокът на един от пръстите, а в основата на друг има някакво метално парче, което е било под или над кожата, но изглежда повече като имплант.

Сайтът също така твърди, че културите, които практикуват удължаване на черепите чрез различни методи, не са удължавали и пръстите си.

Както и при други подобни странни артефакти, открити в Перу и в други южноамерикански страни, правителството забранява те да бъдат изнасяни от страната или изучавани. В резултат на това, ДНК тестове на гигантската ръка няма да бъдат направени в САЩ до 2017 г. Въпреки това, местни лекари са изследвали ръката и са определили, че не е от човек, но би могло да бъде на някой бозайник, макар да няма прилика с никой от известните ни трипръсти животни като коалата или ленивеца.

Чия е тази ръка? Истинска ли е? Ако е фалшива, то тя е толкова майсторски направена, че вече е успяла да заблуди няколко учени, които са я изследвали.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини