Отидете към основна версия

4 523 17

Учебник за проституция за украински ученички

  • учебник-
  • проститутки-
  • ученички

Скандални часове в украински град

Необикновен подход към детското възпитание са проявили в едно от училищата на украинския град Николаев. Представители на обществени организации дошли при децата и провели с тях лекция за проблемите със СПИН. Лекторите се подготвили внимателно и домъкнали обилно количество нагледни материали, съобщи Блиц.

На ученичките били раздадени брошури с правила за сигурността на девойките, "занимаващи се със секс бизнес", съобщават местни медии. "Ако ти се занимаваш със секс бизнес, то тази брошура е за теб. Ти си избрала много опасна професия, но ако спазваш винаги тези прости правила, ще имаш шанс за много дълъг живот", гласи едно от напътствията.

На страниците на учебника се разказва "как да запазиш живота си и не само, ако се занимаваш със секс бизнес". Дава се ценни съвети момичето да не обслужва само няколко клиенти едновременно, да избягва пияни клиенти и винаги да взима парите предварително. В брошурата се съдържат и съвети за "всеки ден". Например - как момичетата да се договарят с "колежките" за сигнали, в които да поискат помощ, и какви места за "лов на клиенти" са най-подходящи.

"Когато отиваш на повикване, се постарай да разбереш в кой район на града е жилището, предпочитай хотелите", гласи друг практичен съвет. Естествено родителите на децата вдигнали огромен скандал, а дирекцията на училището се оправдала, че не знаела какво е съдържанието на брошурите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: