Отидете към основна версия

2 410 12

Хейли: Не съм била любовница на Тръмп

  • тръмп-
  • хейли-
  • президент-
  • оон-
  • любовна афера
Снимки: АР/БТА

Посланикът на САЩ в ООН Ники Хейли опроверга слуховете, че е имала любовни отношения с президента на САЩ Доналд Тръмп. Информацията се появи след излизането от печат на скандалната книга на журналиста Майкъл Улф „Огън и ярост: в Белия дом на Тръмп”.

„Това няма нищо общо с действителността”, заяви Хейли в интернет предаването Women Rule на списание Politico. Според нея Улф не само е изопачил фактите, но е прибягнал и до инсинуации, с които са принудени да се сблъскват тя и други успешни жени.

Информацията за връзката между Тръмп и Хейли дойде от Улф по време на телевизионно предаване по HBO миналата седмица. Там той заяви, че е „напълно сигурен”, че президентът на САЩ има любовна връзка. Той не назова името на Хейли, но заяви, че читателите бързо ще разберат за кого става дума.

Хейли окачествява сплетните по неин адрес като „крайно оскърбителни” и „отвратителни”. „Била съм на Air Force One само веднъж. Заедно с мен в помещението, в което бяхме президента Тръмп, имаше и други лица”, разказва Хейли. Това се е случило в края на юли 2017 г., по време на полет от Вашингтон до Ню Йорк. „Улф твърди, че много пъти съм общувала с президента Тръмп в Овалния кабинет относно моята политическа кариера, но аз никога не съм говорила с него за моето бъдеще и никога не съм била насаме с него”, категорична е Хейли.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини