Отидете към основна версия

2 771 4

Жена поиска развод. Мъжът й отслабнал, а тя не!

  • диета-
  • развод-
  • мъж-
  • жена-
  • отслабнал-
  • фитнес

Когато изглеждаш и се чувстваш добре, но жена ти е недоволна...

Снимка: Shutterstock

Здравословният начин на живот е полезен – кара човек да се чувства и изглежда по-добре. В някои случаи обаче има и негативи. Такава е историята на мъж, чиято съпруга поиска развод, защото е отслабнал, а тя не, съобщи „Мирър“.

Потребител на Reddit с ник jimboyt65 разказа шокиращата и донякъде забавна история на своя живот. Той и съпругата му тежали по 130 килограма и решили, че е време за промяна в живота им. Не се чувствали добре, не се движели, не били активни и дори не си говорели.

„Отначало сексуалният ни живот куцаше, а после въобще спря да съществува“, разказва мъжът. Той и половинката му решили да започнат спорт, както и да въведат здравословна диета в живота си. Мъжът скоро започнал да вижда резултатите – всеки месец свалял по 5 килограма и започнат да се чувства по-добре.

Жена му обаче започнала да се държи странно и да е постоянно недоволна. Самата тя захвърлила фитнес картата си и се отказала от диетата. „Промени света си, а не тялото си“, написала един ден във Фейсбук. Скоро след това поискала развод от мъжа си.

Според нейния съпруг промяната в поведението й се дължи на факта, че той отслабвал, а тя не. Любопитно е, че мъжът не е готов да се откаже. Той иска да се бори за любовта на жена си, въпреки че неговите близки са го посъветвали да я остави, защото го дърпа надолу.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини