Отидете към основна версия

29 002 23

Синът на шеф в „Лукойл“ изнасилил студентка

  • лукойл-
  • студентка-
  • русия-
  • изнасилена-
  • шеф-
  • син-
  • руслан шамсуаров

Полицията води разследване

Снимка: Facebook

Студентка обвини в изнасилване сина на вицепрезидента на „Лукойл“ Азат Шамсуаров - Руслан Шамсуаров, съобщиха руски медии. Вероника Максимова е подала жалба в полицията и следствените органи в Москва са започнали проверка по случая.

Студентката разказала, че отишла на гости на Шамсуаров, тъй като двамата били приятели. Тя останала да спи у тях и легнали на едно легло, но никаква друга интимност не се подразбирала, тъй като двамата са приятели и легнали да спят с дрехите си. На следващата сутрин Вероника отишла да си вземе душ, а Шамсуаров влязъл в банята и й предложил да се измият заедно. Тя отказала, а в отговор той й огънал ръката и я изнасилил.

След това той отказал да я пусне да си тръгне от апартамента и тя останала през целия ден, като седяла на дивана и в един момент заспала. Шамсуаров я събудил, като й казал, че намерил в телефона й голи снимки, предназначени за бившия й приятел, а след това отново я изнасилил. По-късно Вероника Максимова звъннала на майка си и уговорила Шамсуаров да я пусне да си тръгне, а след това се обадила в полицията и отишла в болница. Тя е снимала и синините, които са останали по тялото й.

Руслан Шамсуаров отрича да е изнасилил момичето. Твърди, че Вероника е работила в сферата на секс услугите и двамата са правили секс по взаимно съгласие. Пред следствието той казал още, че след това момичето се оплакало от тежкото си финансово положение и му поискала пари. Проверката на полицията по обвиненията на момичето продължава, предаде OffNews.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания