Отидете към основна версия

2 261 19

Започват демонтажа на къщата на Скрипал

  • къща-
  • демонтаж-
  • великобритания-
  • новичок-
  • сергей скрипал

Сергей и Юлия Скрипал са все още в Обединеното кралство

Снимка: БГНЕС/ EPA

Започва демонтажа на покрива на дома на Сергей Скрипал в Солсбъри, пише руският вестник „Московский комсомолец“.

Британска медия съобщи, че британските военни са започнали да демонтират покрива на къщата на Сергей Скрипал в Солсбъри. На жителите на съседните къщи е казано, че над сградата ще бъде инсталиран купол и специалистите ще продължат да работят в този купол. Предполага се, че целта на подобни дейности е да се почисти къщата и гаража от токсични вещества.

По-рано стана ясно, че след инцидента Сергей и Юлия Скрипал са все още в Обединеното кралство. Твърди се, че те живеят в южната част на Англия, а външният им вид се е променил без хирургическа намеса. Юлия е отслабнала много и е променила косата си, а баща й, който също е отслабнал, често носи шапка.

Според вестника службите за сигурност могат да предоставят на Юлия платена работа. Отбелязва се, че владеенето на руски език може да бъде полезно за специални служби и други структури. Според племенницата на Сергей Скрипал те не са се обаждали и не са честитили Коледа на своите близки в Русия, включително и на майката на разузнавача и баба на Юлия Скрипал, предаде „Фокус“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: