Отидете към основна версия

6 267 13

Олигарх замесен в секс скандал

  • олег дерипаска-
  • сърбия-
  • русия-
  • олигарх-
  • проститука

Сръбските медии забъркаха Дерипаска в скандал с арест на проститутка

Снимка: Shutterstock

В Сърбия беше арестувана проститутка участвала в купон, на който са присъствали богати хора. По данни на световните медии, на въпросното „мероприятие“ е бил и руският милионер Олег Дерипаска. Представител на бизнеса обаче опровергава тази информация.

По данни на изданието Republika, организатор на забавата на яхта, разположена в пристанище в Черна гора, е финансиста Натанаил Ротшилд. По информация на медиите, на плавателния съд с проститутки са били освен Дерипаска, президентът на Черна гора Мило Джуканович, лорд Питър Менделсън и звездата от „Секса и града“ Синтия Никсън.

„Наред с веселите аниматори на купона са присъствали и малка група проститутки, които след неговия край са били арестувани“, пише Republika и уточнява, че на подобни вечеринки елитните жрици на любовта печелят по 3000 EUR на нощ.

„Информацията на сръбските медии не е вярна. На описаното от тях събития Дерипаска не е присъствал“, каза за urs.ru пресаташето на Дерипаска.

Това не е първия скандал, в който е замесено името на руския олигарх. През 2018 г. Фондът за борба с корупцията публикува разследване, чийто автори твърдяха, че олигархът Олег Дерипаска е ползвал услугите на момичета-придружителки. Разследването твърдеше, че милионерът, моделът Анастасия Вашукевич, с прякора Настя Рибката, и бившият заместник-председател в правителството на Сергей Приходко заедно са почивали на яхта. По-късно Дерипаска осъди за милиони Настя Рибката за това, че последната е публикувала информация за неговия личен живот.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: