Отидете към основна версия

2 113 1

Френският президент с любовна афера?

  • франция-
  • афера-
  • франсоа оланд-
  • слухове-
  • жули гай

Франсоа Оланд ще съди списание

Френският президент Франсоа Оланд и партньорката му Валери Трирвильор Снимка АП/БТА

Френският президент Франсоа Оланд заяви, че обмисля да съди таблоидно списание заради статия, в която се твърди, че той има любовна афера с актриса, съобщава Би Би Си.

Оланд каза, че статията е „атака срещу правото му на личен живот" и допълни, че може да предприеме правни действия срещу изданието.

Най-новият брой на седмичното издание “Closer“ отдели седем страници на откровения и снимки за предполагаемата извънбрачна връзка между френския президент и актрисата Жули Гайе.

Слуховете за предполагаемите им отношения циркулират в интернет в продължение на много месеци. Списанието твърди в днешния си брой, че 59-годишният Оланд редовно прекосявал Париж на скутера си, за да прекара нощта с г-жа Гайе.

Шокиращите снимки поставят и въпроса за сигурността на президента.

През март миналата година 41-годишната Гайе, която е утвърдена телевизионна и киноактриса, е подала жалба до прокуратурата в Париж срещу различни блогъри и сайтове, които раздуваха тези слухове.

Г-н Оланд живее с партньорката си – журналистката Валери Трирвильор, заради която той напусна своята колега-политик, социалистката Сеголен Роаял, майка на четирите му деца . 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: