Last news in Fakti

17 Януари, 2014 12:31 1 436 1

Оланд и Гайе с бурен 2 годишен романс

  • жули гайе-
  • франсоа оланд-
  • любовна афера-
  • франция

Актрисата обяви, че ще съди списаниеti Closer, разкрило любовната афера

Оланд и Гайе с бурен 2 годишен романс - 1
Франсоа Оланд, на церемония по предлагане на кандидатурата му за кандидат на Френската социалистическа партия за президентските избори през 2012 г., а на заден план актрисата Жули Гайе. Снимка АП/БТА

Френският президент Франсоа Оланд и актрисата Жули Гайе имат връзка от поне 2 години. Така продължи да подклажда скандала таблоидното сп. „Closer”.

Списанието също така публикува нови снимки, на които двамата са заедно. Изданието отвръща на заплахите за съд заради разкритата връзка.

В най-новите си разкрития „Closer“ заявява, че френският президент има втори апартамент в западната част на Париж, за да се среща тайно с 41-годишната актриса.

Твърди се, че двойката прекарвала почивните дни заедно в южната част на Франция, и че Оланд си измислил извинение, за да откаже почивка в Гърция миналата година с партньорката си Валери Трирвильор. Така той могъл да прекара повече време с Гайе.

Списанието заяви, че президентът и актрисата преживяват "бурен романс", който се развива от 2 години насам - по време на и след предизборната кампания г-н Оланд.

Жули Гайе обяви, че ще съди изданието, тъй като първата публикация, която разпали скандала около нея, е посегателство над личния й живот. Актрисата иска да получи обезщетение от 50 000 евро. Искът включва и допълнителни 4000 евро за съдебни разходи.

Ако тя спечели, „Closer“ ще трябва да публикува присъдата на корицата си, както направи това с историята за любовната й връзка с Франсоа Оланд.

От своя страна Оланд преосмисли първоначалната си позиция и заяви, че той няма да предприема правни действия срещу изданието.

Официалната партньорка на Франсоа Оланд, Валери Трирвильор, все още остава в болница, където бе настанена, след като научи за любовната афера преди седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Браво дядка, само така,скъсай ги...
Новини по държави: