Last news in Fakti

15 Януари, 2014 11:56 1 668 1

Френският президент преминава през "болезнен период"

  • франсоа оланд-
  • франция-
  • любовна афера-
  • жули гайе

Франсоа Оланд отклони въпросите за личния си живот

Френският президент преминава през "болезнен период" - 1
Снимки АП/БТА

Франсоа Оланд призна, че преминава през "болезнен период“ в личния си живот, след като бе   изправен пред обвинения в афера с френска актриса, съобщава АП.

Френският президент даде пресконференция за първи път след публикуваните снимки и твърдения във френското таблоидно издание „Closer”, че Оланд прекарва нощи с любовницата си, актрисата Жули Гайе.

Оланд отказа да потвърди дали партньора му Валери Трирвильор все още е първата дама на Франция, запитан директно от журналист.

"Всеки от нас в нашия личен живот може да преминава през трудни периоди. Това е и нашия случай ... това е болезнен път“, заяви той и допълни: "Личните въпроси, които ще последват са си лични.  Това не е нито времето, нито мястото да ги обсъждаме.“ Оланд каза, че ще изясни ситуацията преди посещението си в САЩ през февруари, на която Трирвильор трябваше да го съпровожда.

Партньорката на Оланд, журналистката Валери Трирвильор, е в болница от петък, когато списанието публикува шокиращите снимки как Оланд отива на среща с Гайе. Президентът каза, че тя си "почива", но няма да даде повече информация за нейното състояние.

Оланд обясни още, че е решил да не съди списание „Closer“ за това, че е нарушило личното му пространство, тъй като самият той като държавен глава има имунитет и не иска да създава двойни стандарти.

Французите обичайно гледат със снизхождение на аферите на своите лидери. Социологическо проучване от неделя показа, че повечето от гласоподавателите няма да променят мнението си за Оланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Както се казва: "Той не е имал и един ден смислен живот. От късен пубертет, направо в ранна критическа".
Новини по държави: