Отидете към основна версия

7 481 15

Двата най-явни симптома на всички видове рак

  • симптоми-
  • признаци-
  • рак-
  • тумор

Специалисти съветват да се обърнете към лекар веднага, ако забележите тези симптоми

Снимка: Shutterstock

Лекарите посочиха симптом, който се проявява при почти всички видове рак. „Един признак за всички видове рак“, отбелязва специалистът. Има един важен знак, който може да показва наличието на опасно заболяване. Говорим за хроничната умора, която не отстъпва, дори ако спите много и се наслаждавате на много почивка.

Според медика си струва да обърнете внимание на факта, че постоянната умора не преминава. И всяка физическа активност се превръща в непосилно изпитание. Така че, експертът казва, че човек може да се чувства буден сутрин, но след това изведнъж губи цялата си енергия, предава zdrave.to.

Има обаче и още един важен симптом - рязкото отслабване. Струва си да посетите лекар, ако не сте променили диетата си, но изведнъж започвате да губите килограми. Ако забелязвате някой тревожен симптом, трябва да се свържете с лекаря си и да получите направление за тестове. „Важно е да се тествате за ужасното заболяване и ако то се е развило в организма ви, започнете лечението навреме.", предупреждават специалистите.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.

Свързани новини