Отидете към основна версия

1 874 77

ГЕРБ отговориха на Кацаров: Всеки негов ден като министър вдига обществената опасност

  • герб-
  • кацаров-
  • отговориха-
  • всеки ден-
  • министър-
  • обществена опасност

Същият е виновен и за провалената ваксинационна кампания до момента, заради която ваксините отлежават във фризерите, казват от партията

Снимка: БГНЕС

От ГЕРБ изпратиха до медиите своя позиция, в която отвръщат на Стойчо Кацаров по темата ваксини и дали те имат изтекъл срок на годност. По-рано днес здравният министър сезира прокуратурата имено за изказване от уикенда на лидера на партията Борисов, че хората се ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност. Ето какво казват от ГЕРБ, цитирани от БГНЕС:

"Всеки ден престой на Стойчо Кацаров на поста здравен министър вдига степента на обществена опасност заради липсата на адекватни решения по овладяването на епидемичната вълна. Единственият виновник за липсата на навременна информация, че срокът на годност на изтеклите ваксини е удължен, е Стойчо Кацаров. Същият е виновен и за провалената ваксинационна кампания до момента, заради която ваксините отлежават във фризерите, а България остава на последно място по ваксинация в ЕС. Именно Бойко Борисов и ГЕРБ сме политическата сила, която най-много е агитирала за необходимостта от ваксинация"..


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Поставете оценка:
Оценка 2 от 26 гласа.

Свързани новини