Отидете към основна версия

2 910 34

COVID-19 уби баща и син в Струмяни

  • covid-19-
  • баща-
  • син-
  • уби-
  • струмяни

Училището хлопна кепенци днес

Снимка: БГНЕС

Трагедия в семейство в Струмяни. Ковид уби учителя по математика в основното училище в селото вчера, а преди около час издъхна и баща му, поразен от вируса, научи Struma. com. С ковид е и майката на учителя, а дни преди това и съпругата му е била болна. Смъртта на 47-годишния учител Лъчезар Илиев, потресе хората в Струмяни.

Училището хлопна кепенци днес, независимо, че трябваше възпитаниците му да учат присъствено. Лъчезар Илиев е братовчед на кмета на Струмяни Емил Илиев. Това е поредният учител починал в ковид пандемията. Завчера издъхна директорът на училище " Гоце Делчев" в Петрич Юлия Касаветова, която разви смъртоносен постковиден синдром, а ден преди нея издъхна и бивш училищен шеф в Сандански.

Ситуацията в училищата е изключително опасна. Днес ковид бе установен и в чисто до момента училище в Сатовча. Едно от тестваните днес деца е в контакт със заразени с коронавирус близки и цялата паралелка на училището е каранатинирана. Очаквайте подробности около разпространението на Ковид в областта.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.

Свързани новини