Last news in Fakti

10 Февруари, 2010 11:16 2 891 0

Още по-атрактивен снежен чопър

  • чопър-
  • chopper-
  • снегоход

Преди по-малко от месец ви показахме снежния чопър Antarctic Snow Chopper, който двама ентусиасти са направили за 120 часа от подръчни материали, но ето, че сега има ново подобно предложение, което е доста по-красиво.

Машината е създадена в САЩ, без да се споменава кой е нейният автор, но става ясно, че за донор е използвана стара моторна шейна, като разбира се е приложен много труд.

Новият снежен чопър се отличава по няколко неща от предишния. Той е получил гъсеница от състезателен снегоход, атрактивен резервоар и дълга вилка отпред, като според информацията, машината е в състояние да развива цели 140км/ч., което е доста впечатляващо, но и опасно


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА