Last news in Fakti

1 Април, 2010 14:06 2 450 0

Потъмняващи визьори SolFX

  • слънчеви очила-
  • arai-
  • shoei-
  • shark-
  • nolan-
  • suom

Знаем как някои слънчевите очила променят цвета си в зависимост от светлината. Това вече е възможно и при визьорите за каски. SolFX предлага ново стъкло с такава технология, променящо цвета си според наличната светлина, което го прави перфектен, както за деня, така и за нощта, особено в най-опасното време на денонощието – изгрева и залеза. Визьорът на SolFX използва фото-хроматично покритие, което остава непроменено на тъмно и потъмнява през деня.

Това е прекрасно предложение, ако търсите нещо, което да направи сутрешното или вечерното каране не толкова неприятно. Стъклата са особено добри за зимни условия. Единствения недостатък е, че при мъгливо време, визьорът може да се потъмни излишно, а всъщност предпочитаме да е светъл. SolFX е съвместим с повечето основни производители на каски като Arai, Shoei, Shark, Nolan и Suomy. За момента този нов визьор ще бъде наличен само за Северна Америка, но се надяваме бързо да стъпи и на Стари континент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА