Last news in Fakti

25 Февруари, 2010 11:19 3 750 5

Shark представи S 900 Fost Lumi 2010

  • shark-
  • каски-
  • lumi

След като в края на миналата година Shark показа модел 2010 на шлема S 900, през изминалата седмица производителят на мотоциклетни каски представи и неговата „светеща” версия.

По отношение на технологии и сигурност S 900 Fost Lumi не се различава от стандартния модел, като единствената разлика между двете каски е в наличието на специални луминофори, благодарение на които мотоциклетистът бива забелязван по-лесно през нощта от другите участници в движението.

Луминофорите практически не могат да се изхабят. Техният принцип на действие е да абсорбират светлина от естествени и изкуствени източници, и в последствие когато се стъмни да светят.

Трябва да отбележим, че Shark S 900 Fost Lumi е спечелила много престижни награди, сред които „Продукт на годината” на престижното JPMS (Journées Professionnelles Moto, Quad et Scooter), като е получила повече от 650 гласа.

Шлемът е наличен в размери от XS до XL, а препоръчителната му от производителя цена в Европа е 239,99 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Userisonline

    3 3 Отговор
    Otkoga govorq za fluorescentna kaska :) bravo
  • 2 Cherva

    3 3 Отговор
    ЕПИЧНАТА КАСКА !!!
  • 3 Kawasaki

    2 2 Отговор
    £179.99 Струва тази каска в Англия или се равнява на 300 и няколко лева но иначе си е супер тази каска
  • 4 PEPI

    1 1 Отговор
    4AK SEGA LI SE POQVI ! ISKAM DA SI Q VZEMA
  • 5 GT-R

    2 0 Отговор
    Уникат!