Last news in Fakti

13 Април, 2022 14:59 11 589 30

По време на войната, украинците продължават да купуват суперавтомобили

  • lamborghini-
  • суперкар-
  • украйна
По време на войната, украинците продължават да купуват суперавтомобили - 1

Войната с Русия срина продажбите на масови нови автомобили в Украйна. Въпреки това пазарът все още е жив и украинците купуват коли. Колкото и да е странно, сред тях има много скъпи суперавтомобили. Информацията е на украинския сайт topgir.com.ua, които ни показват и конкретен пример.

Това Lamborghini Huracan Evo е заснето тези дни, като е регистрирано в района на Хмелницки. По данни на журналистите, неговите номера все още не са в базата данни, тоест суперкарът е регистриран съвсем наскоро - не по-рано от 16 март тази година (тогава сервизните центрове на Министерството на вътрешните работи в Украйна възобновиха регистрацията на автомобили ).

Изданието обаче прави и една уговорка, че купе със същия цвят и със същите джанти е засичано преди време в Киев , така че е възможно колата да е препродадена в Украйна. Суперавтомобилът Lamborghini Huracan Evo е оборудван с 5.2-литров V10 мотор с мощност 640 конски сили. Той е в състояние да ускори до 100 км/ч за 2.9 секунди и да развие максимална скорост от 325 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде стига глупости

    63 12 Отговор
    Това са няколко човека Народа на Украйна е богат колкото и ние сме

    Коментиран от #6

  • 2 Ъхъ

    39 10 Отговор
    "..купе със същия цвят и със същите джанти е засичано преди време в Киев , така че е възможно колата да е препродадена в Украйна." !?!?!?! от онуй на Зеления ли взимате?
  • 3 Дедо

    45 2 Отговор
    Що, нашите тарикати да не си спряха колите заради цената на бензина
  • 4 да бе

    45 4 Отговор
    сигурно е на някой фермер, сдобил се с неочаквано богатство от вторични суровини
  • 5 Грульо

    39 1 Отговор
    По-лесно е да се прекара ламборджини през границата, отколкото куфари с 28 милиона долара. :D
  • 6 Верно ли

    66 6 Отговор

    До коментар #1 от "Айде стига глупости":

    Ти сигурно не живееш в София или морските градове? Ако беше жител на столицата, щеше да ти направи впечатление, че 99 процента от колите с украинска регистрация тук са Туарези, Q 8ци и други тем подобни джипове на възраст под 3 г - последни модели. Да не говорим, че шофьорите масово са млади мъже, които в общия смисъл в момента би трябвало да се бият по фронтовете, а не да се разхождат в чужбина. Дали народът на Украйна е богат, колкото сме и ние, помисли пак, а?

    Коментиран от #11, #25

  • 7 Реалист

    51 3 Отговор
    Ясно е, че това не са хора, които си вадят парите с честен труд. Да пръснеш 200 хиляди евро за кола по време на война, докато държавата, в която живееш се чуди как да се спаси и хиляди хора гладуват, това не са хора с морал.
    Ако си вадеха парите с честен труд, нямаше да ги прахосват в най-тежките времена.
  • 8 Какво чудно има

    44 2 Отговор
    Преди две седмици спряха на унгарската граница бившата жена на някакъв депутат с 26 милиона долара в куфари. Само пример. Миналата година на тези западни издания, които сега пищят за военни престъпления и геноцид на Русия в Украйна, първите им страници бяха със заглавия от сорта "Украйна - най-корумпираната страна в Европа". Има клипове в нета, че в магазините им се продава хуманитарната помощ. Има тарифа за тези, които искат да напуснат Украйна, която стига до над 10 000 долара на човек, според това откъде иска да избяга някой. И прочие...
  • 9 Тома

    36 1 Отговор
    Както при нас.Само крадците от държавата с коли от 200 хил и нагоре
  • 10 Да, да

    19 2 Отговор
    И аз ще си купя като знам,че парите, които съм взел няма да ги връщам. Русия обяви, че всички заеми в освободените територии да се считат за нищожни.
  • 11 Чук и Гек

    37 3 Отговор

    До коментар #6 от "Верно ли":

    Да, бе! Тези се разкарват тук с прескъпи коли, а бесарабското 20 годишно българче 2 дни показват по телевизията как е загинало при Чернигов и го посрещат на колене съселяните му! Навсякъде е така! Едно време по царско като вземали запас, тарикатите се освобождавали по ред причини! Този платил, онзи бил болен, другия бил кмет на селото и без него булките нямало да родяват, четвърти имал фурна и без него нямало да има хляб и накрая пред комисията останал бедняка Драгни! Питат го не иска ли и него да освободят, а той патриот - В къщи имам зла жена и пет деца, гладни, ще ми изядат ушите, прибирайте ме, белки си почина малко......Вашия елит и той иска да дава ракети на Киев, но утре ако ви нападнат, елита ще отлети по имотите си в Испания, Канада, САЩ! Фон Лайен оня ден Ви предупреди като ви благодари, че посрещате бежанците, тоест - Ако утре на вас ви се наложи да бягате и вас щели да ви приберат някъде! В прав текст го изказа!

    Коментиран от #15

  • 12 Но пъл ние

    34 3 Отговор
    ще плащаме здравните осигуровки и живота им в България по време на безплатната им лятна ваканция!
  • 13 Българин

    12 11 Отговор
    Пък руснаците започват да произвеждат Лади с двигатели евро2, без абс и въздушни възглавници.
  • 14 Щото не война

    31 0 Отговор
    Ето затова се нарича специална операция ако беше война киев и другите градове едва ли биха съществували за се кара по улиците в тях?
  • 15 Механик

    20 1 Отговор

    До коментар #11 от "Чук и Гек":

    Абсолютно съм съгласен с казаното ов Вас. Адмирации!
  • 16 За украинците

    48 1 Отговор
    по 40 лв. на ден, а за българско дете няма и 50 лв. на месец. Държавата си провежда геноцид спрямо населението по поръчка на САЩ. България инвестира в украинските деца. Да благодариме на българското правителство!
  • 17 Да да

    28 1 Отговор
    Иначе цяла Европа тръгна да им помага на тези. Никакви бежанци не са. Имотния пазар в Боровец се вдигна, по морето се вдигнаха цените. Имат пари за апартаменти и Ламбота, иначе бягат от войната. Аз ви казвам след няколко години Европа ще се чуди как да се отърве от тези.
  • 18 3434

    26 0 Отговор
    Те тия от Европа загрижени те ще разберат че са си вкарали автогол с украинците но финала е свирен бълъци
  • 19 Бмв

    0 29 Отговор
    И какво като е на украинец.Те не са ли хора.И той е работил за нея.Както мен аз съм изкарла всичко сам с честен труд , и сега мога да си позволя и 5 ламбота , но карам бмв , защото съм манияк на яки колию

    Коментиран от #23

  • 20 Jacques Yves Moineau

    19 0 Отговор
    За едни брадва, за други сватба.

    Коментиран от #21

  • 21 един от стадото

    14 1 Отговор

    До коментар #20 от "Jacques Yves Moineau":

    лошото е, че този дето вдига сватбата държи и брадвата
  • 22 ФИНЦИ

    14 1 Отговор
    аааааа ЗНАЧИ ТАКА ЗЗЗЗЗЗЗ ИСКА ПОМОЩИ А НЕГОВИТЕ ГАВАЗИ КУПУВАТ НОВИ КОЛИ ТАКАААААА НИИИ ГИ ПРИУТЯВАМЕ И СЪЖАЛЯВАМЕ МАИКА ИМ МАЛКО ОСТАВА ДО 09.05 НА МАИДАНА ЗЗЗЗЗЗЗ ЗЕЛЕНСКИЯ НА ПАНГАЛА
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ФИНЦИ

    17 1 Отговор
    НЕ НИ ИНТЕРИСУВА НИ УКРАИНА НИ ЕУ НИ БАИДАНОВИТЕ АМИРИКАНЦИ ЛЕВ НЕ ДАВАМ ЗА ТЯХ АКО МОГА БИХ ГИ .........
  • 25 ФИНЦИ

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Верно ли":

    ПРЕДЛАГАМ РАБОТА ЗА УКРАИНКИ ------ ДОБРИ ДОХОДИ ПЪЛНИ ОСИГУРОВКИ НА 24 ЧАСА БЕЗ СКРУПОЛИ
  • 26 Да ги видят

    15 1 Отговор
    Тия дето им събират помощи и ги съжаляват......
  • 27 Ондрей Коваленко

    21 1 Отговор
    Колите са купени с кървави пари от американците! Доставеното от запада военно оборудване ще бъде конфискувано като трофеи и показано на 9ти Май тази година!! Джавелини, Стингери, Суитчове и там другите играчки. Следва - пълен разгром на нацистка Украйна. Аваков, Зеленски, Порошенко и бандитите им - на военен съд! Какро немските градове - Киев ше бъде строен наново явно!
  • 28 Сали

    15 1 Отговор
    Затова Кирчо им дава 1200лв кеш и 170лв великденски а Българите да духат супата
  • 29 Мен

    7 2 Отговор
    Тия да им забранят да напускат украйна никой не ги иска ... само парадират кой са ... никва милост за тях.
  • 30 Да купуват

    4 0 Отговор
    Че да има какво да крадем като дойдат. После ще им ги продадем пак.