Last news in Fakti

11 Май, 2022 12:21 5 715 5

Знаете ли колко струва резервен таван за Bugatti Chiron?

  • bugatti-
  • chiron-
  • таван-
  • резервна част

В Instagram се появи обява за частта на хиперколата

Знаете ли колко струва резервен таван за Bugatti Chiron? - 1

Намирането на резервни части за Bugatti Chiron със сигурност не е задача, която е идентична с това да намериш сив калник за Golf „четворка“ например. Въпреки това, изглежда, че обяви за части за Chiron има и то дори не в специализирани сайтове за резервни части, а в Instagram. Разбира се, не става въпрос за случайни хора, а за специалисти при резервните елементи за подобни коли – sgr_automotive.

Знаете ли колко струва резервен таван за Bugatti Chiron?

В една от публикациите им можем да срещнем таван за Bugatti Chiron. Карбоновото парче е боядисано в познатия син цвят на модела, а от sgr_automotive искат 52 хиляди евро или около 104 хиляди лева, за да се разделят с него.

Знаете ли колко струва резервен таван за Bugatti Chiron?

Не става ясно от къде търговецът е взел частта, дали от ударeн Chiron или пък директно от фабриката на френския производител. Добрата новина е, че освен на класическия Chiron, таванът пасва още на Pur Sport, Super Sport и Super Sport 300+.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпросче

    16 0 Отговор
    А на споменатия по-горе golf 4 става ли този таван?
  • 2 Dederko

    6 0 Отговор
    Само чадъра/мек таван за Вейрон някога беше 10 000 евро.
  • 3 Гого

    8 0 Отговор
    Да взема да побързам. С малко уйдурдисване може да стане и за москвича.
  • 4 jap

    3 1 Отговор
    За да продадат този таван трябва да почакат някоя кола да бъде ударена от градушка но това едва ли ще се случи защото повечето се съхраняват в хол или колекция.

    Коментиран от #5

  • 5 Dederko

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "jap":

    Купуват ги като сувенир. Бившия ми шеф имаше.